Algemeen/Tarieven

Individuele lessen en sessies

Alle individuele lessen en sessies gaan uit van een uurtarief van €40 incl. btw
Op basis van wensen en mogelijkheden stellen we frequentie en tijdsduur van een les vast.
Lessen/sessies zijn zowel overdag als ‘s avonds mogelijk en in overleg eventueel ook op de zaterdag.
Je kunt per les/sessie betalen of kiezen voor een jaarcontract (zie pdf); deze langere samenwerkingsovereenkomst is naar verhouding iets goedkoper en blijkt voor beide partijen prettig te werken. In alle gevallen geldt dat een gemaakte afspraak die op de dag zelf wordt afgezegd doorberekend wordt. Wel kan deze les/sessie nog worden verkregen op een van de resterende dagen van diezelfde week.

Workshops en Cursussen

Tarieven voor deze categorie zijn afhankelijk van tijdsduur en eventueel bijgeleverde faciliteiten;
betreft het een dag(deel) of heel weekend en wordt er al dan niet voor maaltijd(en) en/of slaapgelegenheid gezorgd.
De meest voorkomende zijn die op de zaterdagen van 10 tot 16 uur en kosten €50 incl. btw ; koffie/thee en evt. soep inbegrepen. Zorg voor makkelijk zittende kleding en sokken of sloffen. Als je voor een bepaalde groepsactiviteit op die dag ook andere dingen nodig hebt laat ik je dat op tijd weten. Je deelname is gegarandeerd zodra je naam + het gehele bedrag uiterlijk 10 dagen voor de betreffende dag staat op rekening NL69ABNA0434020095. Vergeet niet er bij te vermelden voor welke workshop/cursus je je inschrijft en de bijbehorende datum.

Workshops en cursussen gaan door bij een minimum aantal van 4 personen. Houd de NIEUWSBRIEF in de gaten om te weten of een activiteit wel dan niet doorgaat.

 

Algemene info over de aangeboden diensten

Alle activiteiten worden gehouden in de sfeervolle grote ‘studio’ achter het woongedeelte van onze boerderij aan de
Hoofdstaat 56 te Diever. Daar kunnen mensen zowel overdag als s’avonds terecht voor lessen, sessies, workshops en cursussen.
In de studio bevinden zich o.a. een vleugel, wat andere instrumenten, stapels bladmuziek, dekentjes, kussentjes, veel klankschalen en een massagetafel en –stoel. Al deze spullen staan het werk in de studio ter beschikking en kunnen gebruikt worden.

Individuele lessen/sessies worden per persoon in overleg met Carolien afgesproken.

Workshops en cursussen:

Workshops zullen gemiddeld één maal per maand plaatsvinden, meestal op de zaterdagen van 10 tot 16 uur, cursussen op diverse momenten in een week. Gezien de aard van de groepsactiviteiten is het aan te raden gemakkelijk zittende kleding te dragen (omkleden kan ter plekke) en sokken of sloffen mee te nemen. Ook zorg je voor je eigen lunch; je krijgt er dan meestal door ons gemaakte vegetarische soep bij. Water, koffie/thee en bijbehorend ‘lekkers’ is ook altijd aanwezig en in de prijs inbegrepen. Als er speciale dingen voor een bepaalde activiteit nodig zijn wordt dit per workshop/cursus vermeld.

Andere mogelijke activiteiten

De studioruimte leent zich ook goed voor diverse andere activiteiten zoals concerten, lezingen, optredens, cabaret-of kleine theatervoorstellingen. Ook voor verhuur komt deze in aanmerking. Neem hiervoor contact op.