Ontmoeting

in Workshops en Cursussen

ontmoetingbolDeze tak van Couleur Vocale is gericht op groepsactiviteiten; daarin staat de ontmoeting centraal.
Jezelf en elkaar ontmoeten en spiegelen in diverse oefeningen en klankbeleving genereert een enorm krachtenveld; de persoonlijke, individuele ervaring wordt daarbinnen gedragen, verhelderd en krijgt zijn plek. De werkvormen die Carolien hanteert zijn serieus, speels en avontuurlijk tegelijk; ze nodigen je uit een brug te slaan van binnen naar buiten en andersom en weer de ‘spelende mens’ te worden die je van nature bent.

Alle workshops en cursussen hebben hun eigen thematiek en onderlinge verschillen. De rode draad is steeds bewustwording van eigen kwaliteiten en mogelijkheden door waardevrije (terug)koppeling naar adem, lichaam en stem. Daardoor kunnen nieuwe inzichten ‘landen’
Aangezien de groei in het proces zit leer je daar bij jezelf en elkaar naar kijken; gerichtheid op het proces is dan ook belangrijker en interessanter dan op het resultaat. Observatie speelt hierin een grote rol.

Voor mensen die nog nooit iets gedaan hebben bij Couleur Vocale is een workshop of cursus een leuke kennismaking en als je al individuele lessen of sessies volgt bij Carolien is het fijn om ook eens een vorm van groepswerk erbij te doen; het zal je (nieuwe) inzichten verstevigen en verdiepen.
huisbol

Kijk voor een gevarieerd aanbod op workshops en cursussen

en heb je belangstelling neem dan contact op

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                         ruimte voor leven en muziek