Couleur Vocale

‘Ruimte voor leven en muziek’ vanuit Diever in gemeente Westerveld

huisbolCouleur vocale is synoniem met ‘ruimte voor leven en muziek’.
In letterlijke zin is het een fantastische ruimte waar lessen, workshops en andere activiteiten plaatsvinden; daarin wordt naar hartenlust gedanst, gezongen en gemusiceerd. In figuurlijke zin is het de natuurlijke binnenruimte waar ieder mens over beschikt. In die ruimte staan betekent vrij zijn in bewegen, zingen, pianospelen en muziek maken. Én…het is ook de ruimte voor stilte en reflectie. Een ontmoetingsplek kortom met jezelf en je omgeving in alle opzichten. Daar begint het ‘spel van geven & ontvangen’; het spel dat Leven heet.

Couleur Vocale biedt de ruimte om dat spel te spelen. Carolien is daarbij je docent, coach en raadsvrouwe. Ze is je docent bij de piano- of zanglessen en bij persoonlijke groei zal ze je deskundig en liefdevol als coach begeleiden, stap voor stap op weg naar vaardigheden, verdieping en zelfvertrouwen.

In alles wat Couleur Vocale aanbiedt staat het wakker worden van je ‘Ik-kracht’ en het ontwikkelen van je kwaliteiten centraal;
je talenten kunnen zo tot ontplooiing komen en vorm krijgen. Dit legt een stevig fundament onder je bestaan en opent je voor de subtiele energieën van Leven en Muziek!